SecureLink in top 100 ict-werkgevers

 

Computable-lezers zijn door Enigma Research uitgenodigd om de organisatie waarvoor zij werken te beoordelen als ict-werkgever. Zij onderzochten onder andere de mate van tevredenheid als het gaat om doorgroei- en carrièremogelijkheden, de mate van waardering, mogelijkheid in salarisgroei en algemene tevredenheid.

Ict’ers die voor een ict-bedrijf werken waarderen hun werkgever met gemiddeld een 7,96. SecureLink heeft een score van 8,54 gekregen!

SecureLinker word je niet zomaar. In ons aannameproces kijken wij goed of een persoon past in onze cultuur. Wij nemen alleen mensen aan die een echte toevoeging zijn. Eenmaal aan boord bij SecureLink tref je een inspirerende werkomgeving aan waar jij je kan ontwikkelen. Wij werken met individuele programma’s en de focus ligt op groei van de medewerker. Ik geloof er sterk in dat deze groei bijdraagt aan de groei van onze organisatie en wij investeren daarom graag in onze medewerkers!

Mark JensterMark Jenster, SecureLink Nederland B.V.

 

Opvallend in de resultaten is dat ict’ers die werkzaam zijn bij een ict-bedrijf het minst te spreken zijn over het salaris en/of de salarisgroei. Hier wordt SecureLink in de top 10, op plek 7 gewaardeerd.

Alle resultaten van de ict-werkgeversonderzoeken van Enigma Research zijn terug te vinden in de jaargids Computable Career Guide.

Download de jaargids
2018-07-13T08:06:47+00:00
SecureLink Netherlands