Cyber Defense Center2018-02-26T16:38:14+00:00

Cyber Defense Center

Onze managed security services worden uitgevoerd vanuit ons NOC (Networks Operations Center) en Cyber Defense Center (Next Generation SOC).

Eigen SOC bouwen of uitbesteden?

Veel organisaties zijn bezig met het vraagstuk om grip en controle te houden op risico’s en security. Veelal wordt hierbij overwogen om een Security Information Event Management (SIEM) aan te schaffen waardoor potentiële bedreigingen eerder worden gedetecteerd. Het inrichten van een SIEM is één, een grotere uitdaging is het om een Security Operations Center (SOC) te bouwen en de juiste kennis en expertise achter de schermen te hebben · 7x24x365. Voor verreweg de meeste organisaties in Nederland is een eigen SOC dan ook niet haalbaar.

Next Generation SOC

Wij bieden onze klanten een technologie onafhankelijk Security Operation Center genaamd het Cyber Defense Center. Het Cyber Defense Center (CDC) vormt het hart van onze managed security services en wordt 7x24x365 bemand door meer dan 55 ervaren security analisten die gespecialiseerd zijn in security analyse van het hoogste niveau. Ons CDC is een SOC van de tweede generatie wat een meer proactieve en intelligente vorm van security monitoring genereert.

Cyber Defense Center

Vanuit de SecureLink Cyber Defense Centers (CDC) houden onze security analisten en specialisten uw infrastructuur 7x24x365 in de gaten.

Onze analisten detecteren en reageren op alle mogelijke beveiligingsincidenten en activiteiten zoals datalekken, geavanceerde en gerichte cyberaanvallen (APT’s), aanwezige malware of sporen van command-and-control netwerken. Onze werkwijze zorgt ervoor dat onze security analisten zich alleen richten op potentiële bedreigingen (Indicators of Compromise) en niet op false-positives. Samen met ons Threat Hunting en Cyber Threat Intelligence systeem zijn wij in staat om de werkelijke bedreigingen in een zeer korte tijd te detecteren en hierop adequaat te reageren. In combinatie met onze NOC en productspecialisaties voeren wij ook desgewenst wijzigingen in uw security infrastructuur door zodat u na het detecteren van een mogelijk beveiligingsincident direct beschermd bent.

Het Cyber Defense Center bestaat uit 5 locaties en beschikt over de beste security analisten, technologieën en methodieken om bedreigingen in een zo vroeg mogelijk stadium te ontdekken en te stoppen.

Cyber Defense Center

Wat bieden wij?

  • 7x24x365 security monitoring en response services
  • ruim 400 technische security specialisten
  • 5 Cyber Defence Centers
  • geavanceerde security analyse methodieken
  • lokale serviceorganisatie
  • duidelijke SLA vormen
  • tarief per maand
  • ISO 27001 certified

Een kijkje in de keuken

U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in ons Cyber Defense Center en zelf te zien wat onze analisten doen en wat wij als MSS partner voor uw organisatie kunnen betekenen.

Afspraak maken
SecureLink Netherlands