Laden Evenementen

CPX 360 biedt actuele informatie over wereldwijde bedreidingen en andere hedendaagse onderwerpen van ’s werelds toonaangevende cybersecurity experts. Daarbij kunt u aan de slag met de allernieuwste beveiligingsoplossingen van Check Point, netwerken met uw peers, en feestvieren met ’s werelds cybersecurity elite. De conferentie vindt voor Europese klanten plaats in Wenen en duurt 2 dagen.

Cyber Talk Keynotes | Woensdag 20 februari | 11:00 –  12:00 uur

OLD CROOKS, EVOLVED CROOKS AND NEW CROOKS: Why traditional risk models don’t work anymore

Nog niet zo lang geleden was ons doel aanvallen te voorkomen. Tegenwoordig maakt preventie ons een moeilijker doelwit, maar we moeten waakzaam blijven voor gebeurtenissen die er doorheen glijden. Eward Driehuis schetst de lessen die hij heeft geleerd door het analyseren van een kwart miljoen gebeurtenissen die de verdedigingswerken omzeilden in 2018. Dit alles komt neer op één conclusie: onze 5-jarige risicomodellen werken niet meer. We moeten meerdere lijnen in het zand trekken: wat te voorkomen, waar te ontdekken en op te reageren en wat te accepteren. Het is tijd om een ​​reëel risico te nemen. Het is niet meer wat het vroeger was, maar het is te hanteren met nieuwe paradigma’s.

Eward Driehuis is Chief Research Officer bij SecureLink en is inmiddels een gevestigd spreker op internationale cybersecurity events.