Laden Evenementen

De toekomst is Multicloud. In toenemende mate worden workloads verplaatst naar de cloud; zowel de private als publieke. De belofte van Multicloud is dat de infrastructuur onzichtbaar wordt. Om deze ervaring te realiseren, zal de Multicloud strategie van bedrijven en instellingen meer dienen te omvatten dan enkel het datacenter en de public cloud. Een Multicloud strategie, gericht op uniforme gebruikerservaring, dient het datacenter, de campus, de filialen alswel de public cloud te omvatten.

Tijdens deze lunch & learn sessie willen we u verder kennis laten maken met het 5 stappen evolutie raamwerk naar de Multicloud alswel met de Juniper Contrail Enterprise oplossing – het enige echt open platform voor end-to-end policy, control en analytics.

Agenda


12:00 – Inloop / Start event met lunch


13:00 – Waarom en hoe bij uw Multicloud journey
Door: Peter Mesker, CTO SecureLink Nederland

Voordat de ‘hoe’ behandeld zal worden willen wij eerst antwoord geven op een aantal ‘waarom’ vragen. Aan de hand van gedefinieerde architectuur bouwblokken en randvoorwaarden zal helder worden hoe de juiste stappen gezet kunnen worden. Tot slot zoomen wij kort in op het Juniper Datacenter Fusion concept als voorbeeld bouwblok en een gesimplificeerde DC architectuur.


13:35 – Contrail Enterprise Mutlicloud
Door: Fons Laudy, Lead Datacenter & Multicloud Benelux/Nordics Juniper Networks
Juniper Networks is de toonaangevende leverancier van oplossingen die klanten ondersteunen bij de adoptie van een veilig en geautomatiseerde Multicloud. In deze sessie wordt ingegaan op de Contrail Enterprise Multicloud oplossing van Juniper. Contrail Enterprise Multicloud is een open management framework, waarbij IT operations in staat wordt gesteld om vanuit één management interface de diverse operationele aspecten van een Multicloud te configureren en te beheren als één geïntegreerd geheel van IT resources. Door de sterke vereenvoudiging van het beheer, wordt de adoptie van een veilig en geautomatiseerde Multicloud door een Enterprise aanzienlijk versneld en zal IT operations kosteneffectief worden ingericht.


14:15 – Productdemo


14:45 – Korte rondleiding Proof of Concept lab


15:00 – Einde Lunch & Learn


Benieuwd? Kom dan op 4 oktober naar deze sessie. Uiteraard staat er een heerlijke lunch voor u klaar!

Aanmelden