Laden Evenementen

Moderne datacenterarchitecturen veranderen ongeveer even vaak als de seizoenen. Met virtualisatie en SDN als middelpunt van alles, hebt u een schaalbare, flexibele oplossing nodig. Met de oplossingen van Juniper Networks kunnen verschillende datacenter & campus architecturen gebouwd worden. Tijdens deze sessie staan wij stil bij de verschillende architectuur mogelijkheden van het datacenter & campus en vertellen wij u hoe wij deze omgevingen cloud-ready maken. Gerard Slotboom gaat in op de verschillende architectuur mogelijkheden en de opties om verschillende datacenters met elkaar te verbinden. Washid Lootfun neemt u mee op reis door de Junos Fusion Data Center-architectuur.

Agenda


11:30 – Inloop


12:00 – Start event met lunch


13:00 – Datacenter sessie (Intent-based networking)
Door: Gerard Slotboom, Security Consultant SecureLink
Met de producten van Juniper Networks kunnen verschillende datacenter architecturen gebouwd worden. In deze sessie staan wij stil bij de verschillende architectuur mogelijkheden en de opties om verschillende datacenters met elkaar te verbinden. Daarnaast zien we de term intent based networking steeds vaker langskomen. Binnen het self driving datacenter speelt intent-based-networking een centrale rol. In deze sessie vertellen wij u graag hoe u een self driving datacenter bouwt.


13:30 – Network Campus (Junos Fusion)
Door: Washid Lootfun, Consultant Engineer Juniper Networks
Juniper Networks Junos Fusion Enterprise biedt de ultieme vereenvoudiging voor campus netwerken. Gebaseerd op Juniper’s innovatieve fabric architectuur, zorgt Junos Fusion Enterprise ervoor dat een volledig enterprise campus network als één logische entiteit acteert. Junos Fusion Enterprise vereenvoudigt het beheer en zorgt voor consistentie in operatie. Junos Fusion biedt hoge beschikbaarheid, zero touch provisioning (ZTP), gecentraliseerde configuratie, -beheer, -policies en volledig inzicht. Gebaseerd op basis van open,  standaard gebaseerde protocollen en open applicatie programming interfaces biedt deze programmeerbare architectuur een optimale investeringsbescherming. Door gebruik te maken van standaard bouwstenen, biedt Junos Fusion Enterprise organisaties een eenvoudige, flexibele manier om de evolutie van traditionele enterprise campus-netwerkarchitecturen naar een cloud-ready bedrijfscampus te realiseren. Door de campus te vereenvoudigen, stelt Junos Fusion Enterprise organisaties in staat om nieuwe bedrijfsmodellen te ondersteunen, de gebruikersverwachtingen en de eisen van cloudapplicaties optimaal te ondersteunen, en bedrijfsmiddelen efficiënter te beveiligen en de total cost of ownership te verlagen.


14:00 – Rondleiding Proof of Concept lab


15:00 – Einde Lunch & Learn


Benieuwd? Kom dan op 24 mei naar deze sessie. Uiteraard staat er een heerlijke lunch voor u klaar!

Aanmelden