Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op donderdag 13 september 2018 presenteert NRC Live, de evenemententak van NRC, in Amsterdam het evenement Zorgtech, over data in de zorg. Voorafgaand aan het programma organiseert NRC samen met Z-Cert en SecureLink een koplopersontbijt waarbij een select gezelschap van zorgbestuurders en IT-managers de cybersecurity-uitdagingen binnen de zorg bespreken. We nodigen u graag uit om bij dit ontbijt aanwezig te zijn. Daarnaast bieden we u gratis toegang tot het gehele event.

Met maximaal 20 zorgbestuurders bespreken we de grootste cyberuitdagingen binnen de zorg. Samen discussiëren wij wat er concreet nodig is om uw eigen organisatie weerbaarder tegen cyberaanvallen te maken. Daarnaast presenteert Z-Cert een preview van het onderzoek Dreigingsbeeld voor de Zorg, over de belangrijkste cyberrisico’s van dit moment.

  • Ontvangst: 8:00 uur
  • Ontbijt: 8:15 – 9:40 uur
  • Event: 10:00 – 17:00 uur
Aanmelden

Van data naar impact op arts en patiënt

Laat je inspireren door zorgpioniers, hoor wat wél en niet werkt in de praktijk en denk mee over de toekomstige rol van de zorgprofessional. Met onderwerpen als:

  • De laatste techtrends in de zorg: hoe veranderen AI, IoT, telemedicine en VR het dagelijkse leven van arts en patiënt?
  • Verrassende samenwerking met het bedrijfsleven: welke rol spelen de supermarkt, het postbedrijf en de autofabrikant in het zorgnetwerk van de toekomst?
  • De moderne zorgprofessional: welke nieuwe banen ontstaan binnen de zorg en hebben artsen en verplegend personeel een nieuwe skill set nodig voor de dagelijkse praktijk?