Laden Evenementen

Tijdens de vorige editie van Security Bootcamp namen wij u mee ‘beyond the horizon’, waarbij u kennis kon maken met de hot topics van de toekomst. Artificial Intelligence, Automation, Machine Learning en Incident Response gaan uiteraard een permanente invloed uitoefenen op uw organisatie. In 2019 gaan wij back to reality. Vooruitgang kunnen wij namelijk alleen samen bereiken.

Tijdens Security Bootcamp komen meer dan 750 cybersecurity specialisten en architecten samen om van elkaar te leren, elkaar verder te helpen en daarmee onontkomelijk, de wereld van cybersecurity te veranderen. Ontmoet op woensdag 13 maart jouw peers uit dezelfde branch, met dezelfde functie óf met dezelfde uitdagingen. Want in de strijd tegen cybercrime zijn wij nu eenmaal Better Together.

Aanmelden

 

In 2019 nemen (inter)nationale specialisten u mee in hun verhaal op het gebied van cybersecurity en delen security consultants hun visie naar de toekomst. Nog even geduld, binnenkort worden de sprekers voor Security Bootcamp 2019 bekend gemaakt.