Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het VIAG congres is hét evenement voor VIAG leden, IT managers, de integrale manager, managers publieke dienstverlening, de manager bedrijfsvoering en organisatie, gemeentesecretarissen, het bedrijfsleven en ieder ander die zich bezig houdt met het vakgebied van informatievoorziening. Samen met de partners van VIAG wordt er een breed en gevarieerd programma aangeboden. Het thema van het congres is “Met de wind onder de vleugels naar een nieuw Informatievoorzieningstijdperk”.

Deelsessieronde 1 | 11:45 –  12:25 uur

Zijn uw medewerkers de zwakste schakel of juist de sleutel naar succes als het gaat om het voorkomen en afslaan van risico’s en cyberdreigingen?

Zijn uw medewerkers de zwakste schakel of juist de sleutel naar succes als het gaat om het voorkomen en afslaan van risico’s en cyberdreigingen? Schuilt er niet in ieder van ons een cybersoldaat? En wat kun je van een medewerker verwachten, en binnen welke grenzen? Wij vertellen u graag welke dreigingen wij op ons af zien komen en wat de rol van medewerkers kan zijn in het (her)kennen van en reageren op deze dreigingen.

Stefan de Wit is Security Consultant bij SecureLink en verantwoordelijk voor onderzoek en advies aan organisaties op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en security awareness.