Managed security services2018-02-27T13:18:23+00:00

Managed Security Services

Vanuit ons hypermoderne Cyber Defense Center monitoren onze cybersecurity analisten 7*24 de omgeving van onze klanten en staan klaar om problemen op te lossen. Resultaatgericht, met een no-nonsense mentaliteit en zeer ruime expertise op het vlak van security.

Onze managed security services

Veel IT organisaties worstelen met het vraagstuk ‘’meer met minder doen’’. Het beheren en reduceren van de operationele kosten staat bovenaan de lijst van CIO’s, CFO’s en IT Managers. Tegelijkertijd moeten organisaties innovatief zijn, problemen oplossen, gebruikerservaringen verbeteren en risico’s beheersen. Het is een constant dilemma van IT om de balans te vinden tussen kostenefficiency en het leveren van een IT-infrastructuur die de business ondersteunt. Dit moet gedaan worden binnen de kaders van risicomanagement, wet- en regelgeving en de constante groei van nieuwe security bedreigingen. Met SecureLink krijgt u een vertrouwde partner die uitgebreide security services levert en uw organisatie ontzorgt. Wij optimaliseren uw security operations zodat u zich op business innovatie en productiviteit kan richten. SecureLink is in Nederland marktleider en behoort in Europa tot de top van managed security services providers (MSSP). Middels ons geavanceerde Cyber Defense Center zorgen wij 7x24x365 vanuit 5 locaties voor proactieve preventie, detectie, analyse en respond van cyber gerelateerde aanvallen op uw interne- en externe infrastructuur en applicaties.

Hoe kunnen wij u helpen?

Ons Cyber Defense Center vormt de primaire interface voor onze relaties. Wij bieden verregaande integratie tussen de verschillende systemen en optimaal ingerichte processen en workflows waardoor de operationele beheerders (NOC) en security analisten (CDC) de SLA’s en KPI’s behalen en het hoogste security niveau realiseren.

Persoonlijke contacten en een hoog expertiseniveau • Een veilig gevoel!

Managed Security Services

Wat bieden wij?

  • 7x24x365 security monitoring en response services
  • ruim 400 technische security specialisten
  • Cyber Defence Centers verdeeld over 5 locaties
  • geavanceerde security analyse methodieken
  • lokale serviceorganisatie
  • duidelijke SLA vormen
  • tarief per maand
  • ISO 27001 certified

Een kijkje in de keuken

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in ons Cyber Defense Center en te zien hoe onze analisten werken en wat wij, met onze managed security services, voor uw organisatie kunnen betekenen.

Afspraak maken

 

Network-Operations-Center

Network Operations Center

Wij bieden onze klanten 7x24x365 Network Operations Center services. Deze services zorgen (samen met uw beheerders) voor het dagelijks beheer door het systeem te monitoren, de noodzakelijke dagelijkse wijzigingen uit te voeren en updates of upgrades op juiste moment van het OS op het systeem uit te voeren.

Lees meer
Cyber Defense Center

Cyber Defense Center

Vanuit de SecureLink Cyber Defense Centers (CDC) houden onze security analisten en specialisten uw infrastructuur 7x24x365 in de gaten. Het CDC bestaat uit 5 locaties en beschikt over de beste technologieën en methodieken om bedreigingen in een zo vroeg mogelijk stadium te ontdekken en te stoppen.

Lees meer
Managed Detection & Response

Managed Detection & Response

Het cybersecuritylandschap is steeds in verandering. Er komen telkens andere en nieuwe dreigingen bij. 100% bescherming is haast onmogelijk en daarom zoeken organisaties naar een veilige manier om hun real-time threats te detecteren en om hun reactie op incidenten te verbeteren.

Lees meer
SecureLink Netherlands