SecureLink breidt uit en opent Cyber Defense Center in China

 

SecureLink breidt uit en opent Cyber Defense Center in ChinaSecureLink, Europa’s grootste onafhankelijke cybersecurity en Managed Security Service provider, opent een Cyber Defense Center in China. Hiermee speelt SecureLink in op de vraag van haar internationale klanten die dezelfde hoge kwaliteit van beveiliging willen op markten buiten Europa.

Klanten van SecureLink zien cybersecurity als een facilitator. Dankzij relevante oplossingen en diensten kunnen klanten van SecureLink hun eindgebruikers de juiste omgeving bieden om het ​​verschil te maken. Tegelijkertijd is er wereldwijd een snelle groei van wetten en regels met betrekking tot cyberbeveiliging en gegevensbescherming. China vormt daarop geen uitzondering. Om aan internationale klanten die in China zakendoen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit te bieden als in Europa, opent SecureLink een Cyber ​​Defense Center (CDC) in de Chinese stad Shanghai.

Het CDC is gebaseerd op geavanceerde technologie, aangedreven door sterke oplossingen die kunstmatige en menselijke intelligentie combineren. Deze intelligente basis, in combinatie met een sterke focus op best practices, zorgt voor zekerheid, kwaliteit en veiligheid voor alle CDC-klanten.

“Dit is een mijlpaal voor ons én voor onze internationale klanten. Nu kunnen wij hen dezelfde kwaliteit en flexibiliteit bieden die ze in Europa gewend zijn. Cybercriminaliteit houdt geen rekening met landsgrenzen, dus helpen wij onze klanten om wereldwijd te blijven groeien met een continu betrouwbare cybersecurity-aanpak”, zegt Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

Met SecureLink als vertrouwde partner voor hun cybersecurity, kunnen klanten er nu zeker van zijn dat hun beveiliging in China door dezelfde vertrouwde partner globaal zal worden beheerd. Met lokale expertise en gelokaliseerde services kan SecureLink haar klanten ondersteunen in zowel internationale cybersecurity uitdagingen als in specifieke vereisten voor de Chinese markt.

“Wij zijn trots dat onze internationale klanten willen dat wij hen wereldwijd volgen en ondersteunen. Dit betekent ook dat andere bedrijven bij ons kunnen aankloppen, wetende dat wij de kracht, middelen en kennis hebben om hun beveiliging altijd en overal te waarborgen. Op basis van de data die wij dagelijks zien, leren en verbeteren we constant. Met deze nieuwe bron van informatie kunnen wij diensten van een nog hogere kwaliteit leveren. SecureLink verbindt er zich toe om de business van onze klanten veilig te stellen, zowel vandaag als morgen”, besluit Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

2018-03-30T14:13:52+00:008 november 2017|
SecureLink Netherlands