Gartner erkent SecureLink opnieuw als leidende leverancier van Managed Detection and Response

 

Sliedrecht, 20-06-2018

SecureLink is opnieuw erkend als toonaangevende Europese leverancier van cyber security services. In een nieuw rapport van Gartner wordt SecureLink als topleverancier genoemd in het segment Managed Detection and Response (MDR).

Detectie en response zijn cruciaal voor bedrijven om een hoger volwassenheidsniveau in cybersecurity te bereiken. Ondanks dat noodzakelijke investeringen in security cruciaal blijven om de blootstelling te beperken, is 100% preventie niet langer haalbaar. Daarom breiden organisaties deze investeringen uit met real-time detectie van bedreigingen en mogelijkheden voor incident respons.

SecureLink wordt opnieuw door Gartner geïdentificeerd vanwege hun mogelijkheden, kwaliteit en strategie met betrekking tot het leveren van MDR-services van wereldklasse.

“Wij zijn erg trots, wetende dat Gartner onze mogelijkheden en diensten in dit segment erkent. Het bevestigt onze gerichte strategie voor cyber security services en onze aanhoudende investeringen in domeinen zoals MDR. De erkenning van Gartner biedt onze klanten en potentiële nieuwe klanten opnieuw bevestiging van een onafhankelijke en betrouwbare bron. Zij kunnen op SecureLink vertrouwen als een sterke partner, die hun bedrijf veiligstelt,” zegt Thomas Fetten, CEO SecureLink.

Met meer dan 15 jaar ervaring, vijf Cyber Defense Centers en meer dan 650 cybersecurity deskundigen valt het aanbod van SecureLink op en kunnen maar enkele andere organisaties in de branche aan dezelfde maatstaven voldoen.

“Onze langetermijnstrategie is om nummer één te zijn in cybersecurity. Met deze duidelijke doelstelling focussen wij ons voortdurend op een sterk, solide portfolio die het volledige scala aan cybersecurity vraagstukken aanpakt waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Dit rapport ondersteunt wat wij in onze dagelijkse werkzaamheden horen van onze klanten. Zij hebben iemand nodig die kan handelen en reageren wanneer, om welke reden dan ook, de bescherming is mislukt,” zegt Thomas Fetten, CEO SecureLink.

2018-07-11T08:23:05+00:0020 juni 2018|
SecureLink Netherlands