Gartner neemt SecureLink op in de Market Guide voor Managed Detection & Response

 

Gartner neemt SecureLink op in de Market Guide voor Managed Detection & ResponseGartner erkent SecureLink, vooraanstaand Europees cybersecurity provider, als representatieve leverancier voor Managed Detection & Response (MDR).

Het cybersecuritylandschap is steeds in verandering. Er komen telkens andere en nieuwe dreigingen bij. 100% bescherming is haast onmogelijk en daarom zoeken organisaties naar een veilige manier om hun real-time threats te detecteren en om hun reactie op incidenten te verbeteren. Zij worstelen echter vaak met de beperkt beschikbare middelen om te investeren in de vereiste mensen, processen en technologie. Daardoor zouden ze meer gebruik moeten maken van MDR-diensten om dit objectief te bereiken, aldus Gartner.[1]

MDR, als onderdeel van SecureLinks Managed Security Services (MSS), biedt een 24/7 full-service oplossing voor elke organisatie die wil voorkomen, detecteren en reageren wanneer er een inbreuk plaatsvindt.

Na PwC – die SecureLink eerder dit jaar identificeerde als Europese marktleider in managed security services – is het nu Gartner die SecureLink erkent voor haar kwaliteit, capaciteit, strategie en eersteklas MDR-service. SecureLink weet zich te onderscheiden op basis van zijn 15 jaar ervaring, 5 Cyber ​​Defense Centers en meer dan 500 cybersecurity experts, hetgeen slechts enkele andere bedrijven haar kunnen nadoen.

De wereld waarin wij leven wordt steeds digitaler. Daarom is het onze strategie om klanten de beste oplossingen aan te bieden zodat zij zich kunnen beschermen. Vertrouwen is een belangrijke waarde. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten een ​​goede nachtrust hebben, zodat zij ook het vertrouwen van hun klanten kunnen blijven behouden.”, vertelt Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

Deze duidelijke en volgehouden strategie is de aanleiding voor de erkenning door Gartner en andere onafhankelijke experts.

“Wij zijn natuurlijk erg trots dat Gartner ons potentieel herkent. De bevindingen van dit nieuwe rapport is een bevestiging van wat wij hebben gezien in ons dagelijks werk met onze klanten. Zij hebben een partner nodig die de middelen en de knowhow heeft. Niet alleen om hen te beschermen, maar ook om te handelen en gepast te reageren wanneer er iets gebeurt. Dat weten wij al jaren. Wij hebben het zelfs opgenomen in onze strategie om toonaangevend leverancier op dit gebied te worden. De erkenning van Gartner geeft ons nog meer energie om de meest complexe uitdagingen op het gebied van cybersecurity te beheersen,” besluit Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

In 2020 wordt naar verwachting 60% van de bedrijfsbeveiligingsbudgetten toegewezen aan snelle detectie- en respons benaderingen, tegenover minder dan 20% in 2015.[2]

[1] Gartner, Market Guide for Managed Detection and Response Services, 31 May 2017

[2] Gartner, Shift Cybersecurity Investment to Detection and Response, January 2016, Refreshed May 2017

Download Market Guide
2018-06-19T10:48:42+00:0014 juni 2017|
SecureLink Netherlands