SecureLink behaalt ISO 27001-certificering

 

 SecureLink behaalt ISO 27001-certificeringSecureLink is gecertificeerd voor de informatiebeveiligingsnorm ISO 27001. Het certificaat toont formeel aan dat SecureLink een helder, daadkrachtig beleid voor informatiebeveiliging bezit en business continuity goed geborgd heeft.

ISO 27001 is de universele norm voor informatiebeveiliging. BSI (the British Standards Institution) bevestigt met de certificering dat het informatiebeveiligingsmanagementsysteem van SecureLink voldoet aan de eisen die ISO 27001 daar aan stelt. De kern van dit managementsysteem is een doorlopende verbetercyclus. Periodiek worden de informatiesoorten waar SecureLink mee werkt geïnventariseerd en worden de risico’s die daar op inwerken geanalyseerd en geborgd.

Security Operations Center

In de scope van de certificering valt onder andere het Managed Security Services (MSS) portfolio. “Met onze MSS dienstverlening bieden wij onze klanten integrale security oplossingen waarmee actuele vraagstukken op het gebied van wet en regelgeving worden geadresseerd, denk daarbij aan de bescherming van persoonsgegevens, datalekken en cybercriminaliteit. De data van onze klanten blijft binnen Nederland en wij voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Dit wordt ondersteund door onze ISO27001 certificering,” aldus Marco Barkemeijer, CEO SecureLink Group.

2018-02-06T15:08:47+00:001 maart 2016|
SecureLink Netherlands