Computable nomineert SecureLink als ‘Securityleverancier van het jaar’.

 

Computable nomineert SecureLink als ‘Securityleverancier van het jaar’.Onlangs heeft ICT-vakblad Computable SecureLink genomineerd voor de award ‘Securityleverancier van het jaar’. In totaal ontving Computable 32 voordrachten, waarbij de algemene jury de tien genomineerde bedrijven heeft bepaald. Op 4 juli start het stemproces, waarbij publiekstemming voor vijftig procent meetelt. De award wordt op 31 oktober 2017 uitgereikt tijdens een spectaculaire show.

Onlangs heeft PwC SecureLink benoemd tot een opkomende Europese marktleider in het aanbieden van managed security services. Deze mijlpaal, in combinatie met de recente erkenning van Gartner in de Market Guide for Managed Detection and Response Services, was voor Computable reden genoeg om SecureLink in 2017 te nomineren als ‘Securityleverancier van het jaar’.

De managed security services van SecureLink worden uitgevoerd vanuit een Networks Operations Center en Cyber Defense Center (CDC). Het CDC vormt het hart van de managed security services en wordt 7x24x365 bemand door meer dan 55 ervaren security-analisten die gespecialiseerd zijn in security-analyse van het hoogste niveau. Het CDC is een SOC van de tweede generatie wat een meer proactieve en intelligente vorm van security monitoring genereert.

“De wereld waarin wij leven wordt steeds digitaler. Daarom is het onze strategie om klanten de beste oplossingen aan te bieden zodat zij zich kunnen beschermen. Vertrouwen is een belangrijke waarde. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten een ​​goede nachtrust hebben, zodat zij ook het vertrouwen van hun klanten kunnen blijven behouden. Deze nominatie zien we als bevestiging dat wij op de goede weg zitten”, aldus Marco Barkmeijer, CEO SecureLink.

2018-02-07T16:46:24+00:0022 juni 2017|
SecureLink Netherlands