De activiteiten van SecureLabs worden geïntegreerd aangeboden in de SecureInsight diensten van SecureLink

 

Sliedrecht, 31-12-2018

In het continu veranderende cyber security landschap zien wij een toenemende behoefte aan een integrale aanpak in het leveren van diensten en producten om meer inzicht te verkrijgen in het volwassenheidsniveau van organisaties. SecureLabs, als label van SecureLink, verzorgt sinds 2013 penetratietesten, security awareness services, insluiping en phishing assessments. Deze expertise zal per 1 januari 2019 aangeboden worden als onderdeel van het SecureInsight portfolio van SecureLink. Waar dezelfde diensten als integraal onderdeel van een langetermijnstrategie op het gebied van effectieve cyber security worden ingezet.

Met de services van SecureInsight krijgt u inzicht in de stand van uw gehele cyber security en bruikbare informatie over tekortkomingen, lekken en risico’s in die beveiliging. Met onder andere advies en interne en externe inzichten kunt u de prioriteiten stellen voor een betere beveiliging en een optimaal rendement op uw investering in cyber security.

Dit betekent voor u dezelfde gegarandeerde kwaliteit van onze security consultants en uw accountmanager als vaste aanspreekpunt.

securelabs-logo

2018-12-31T14:35:11+00:0031 december 2018|
SecureLink Netherlands