SecureLink voor zesde jaar op rij beloond met Aruba Networks Business Partner award

 

SecureLink voor zesde jaar op rij beloond met Aruba Networks Business Partner awardOp de jaarlijkse partnerbijeenkomst in Disneyland Parijs heeft Aruba Networks haar Partner Awards voor 2017 uitgereikt. Hier heeft SecureLink voor het zesde jaar op rij de Business Partner GWE South award in ontvangst mogen nemen. Te midden van de Europese partners werd SecureLink wederom beloond voor haar focus en inspanningen voor Aruba Networks. Als beloning voor het 100ste ClearPass project heeft SecureLink ook de Most Outstanding ClearPass Project award ontvangen.

“Aruba HPE feliciteert SecureLink met het ontvangen van de prijs voor Best GWE South Partner of the Year. Het is geweldig om te zien hoe ons partnerschap, dat al sinds 2008 bestaat, in al die jaren is gegroeid en hoe SecureLink dit portfolio en onze oplossingen omarmd en succesvol naar de markt brengt,” vertelt Ton Baretta, Channel Manager Aruba, a Hewlett Packard company. “Het ontvangen van de EMEA Outstanding ClearPass Project award is wellicht nog belangrijker, aangezien dit het DNA van SecureLink weergeeft. Het kunnen adviseren over en implementeren van high-end security oplossingen, waarbij het aantal ClearPass NAC-implementaties reeds de 100 is gepasseerd. Een hele mooie prestatie!”

“Het feit dat wij voor het zesde jaar op rij beloond worden met deze award bevestigd onze continue en succesvolle focus op mobility met Aruba HPe. Onze samenwerking is een solide basis voor de toekomst én natuurlijk een zevende award,” aldus Mark Jenster, General Manager SecureLink Nederland.

 

Jon Garside

 

One of the best security teams I know. Seriously.  @SecureJon

Senior Product Marketing Manager Security • Aruba Networks, an HPE company

2018-02-07T16:34:08+00:0016 mei 2017|
SecureLink Netherlands