Over SecureLink2018-10-03T14:52:41+00:00

Over SecureLink

Building trust. Enabling business.

Wij zijn specialisten in cybersecurity. Dit is waar wij ons op richten, elk uur van de dag, elke dag van het jaar. Daarom horen wij op ons vlak wereldwijd tot de top – zo niet de absolute top. Echte cybersecurity gaat echter niet alleen om bescherming. Het gaat ook om ondersteuning. Het gaat erom bedrijven te helpen zich veilig over te geven aan innovatie, efficiëntie en samenwerking. Echte cybersecurity gaat om toegevoegde waarde door te bouwen aan vertrouwen en het leven van onze klanten eenvoudiger te maken.

Een groeifilosofie

Daarom ligt aan alle activiteiten van SecureLink een filosofie ten grondslag, die verdergaat dan het leveren van geavanceerde technologie. Het is een filosofie die wil begrijpen wat u nodig heeft. Daarom leveren wij meer dan alleen geavanceerde technologie: we leveren passende technologie – technologie die past bij uw bedrijfsomgeving en groeistrategie, technologie die u niet alleen nu beschermt, maar altijd, dus ook als uw behoeften en omstandigheden veranderen. Alleen dan heeft en houdt u het vertrouwen dat u nodig hebt om te slagen in de hedendaagse digitaal gedreven bedrijfswereld.

Unieke voordelen

Organisaties verlangen vandaag de dag van hun dienstverleners dat deze niet alleen een scherp inzicht hebben in hun behoeften, maar dat ze ook onafhankelijk advies bieden. Deze organisaties zijn steeds meer op zoek naar pan-Europese aanbieders die over volledige beveiligingsexpertise beschikken en die op consistente wijze in meerdere geografische regio’s effectieve oplossingen kunnen implementeren. Wij voldoen aan al die vereisten. Als specialist in cyberbeveiliging beschikken wij over een bewezen trackrecord en een gerenommeerde marktreputatie.

Onze pan-Europese aanwezigheid betekent dat wij het volgende kunnen bieden:

  • Een breder aanbod aan producten en diensten
  • Grotere consistentie tussen landen
  • Meer waarde voor uw geld
  • Synergievoordelen bij inkoop

Onze unieke combinatie van mensen, technologie en ervaring zorgt dat SecureLink u alles kan bieden wat u nodig heeft, van strategische adviesdiensten tot technologie en managed services.

ISO27001

Wij zijn gecertificeerd voor de informatiebeveiligingsnorm ISO 27001. Het certificaat toont formeel aan dat wij een helder, daadkrachtig beleid voor informatiebeveiliging bezitten en business continuity goed geborgd hebben.

We enable your business. Anywhere. Anytime.

0
Opgericht in
0€M
Omzet
0
Experts tot uw dienst
0
Klanten
0
Landen
0
Locaties
0
Cyber Defense Centers
0
Gemonitorde devices
SecureLink Netherlands