Wombat Security Technology2018-08-27T13:05:48+00:00

Wombat Security TechnologyWombat Security Technology

Wombat Security Technology is de motor achter SecureInsight Awareness Services. Het online SaaS platform biedt vele mogelijkheden om medewerkers gericht te trainen op het onderwerp van cybersecurity. Wombat Security Technology is ontstaan vanuit een wetenschappelijk onderzoek aan de Carnegie Mellon University (CMU) en is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van bewustwording, gerichte training en gedragsverandering van medewerkers.

Waarom Wombat als onderdeel van een security awareness programma?

Het Wombat Security Education Platform geeft toegang tot kennisassessments, email phishing simulaties, interactieve trainingsmodules, awareness materiaal en uitgebreide voortgangs- en rapportagemogelijkheden. Met deze functionaliteit bepaalt u zelf hoe uw security awareness programma eruitziet, zodat deze perfect bij uw organisatie aansluit. Op basis van de resultaten van het programma is het mogelijk om bepaalde medewerkers gericht te trainen of bepaalde onderwerpen regelmatig te laten terugkomen.

Voordelen Wombat Security

Kennisassessments en interactieve trainingen hebben twee belangrijke doelen: uw medewerkers inzicht bieden in beveiligingsrisico’s en het implementeren van best-practices die nodig zijn om het risico voor uw organisatie te verminderen. Bestaande Wombat klanten die de onderliggende Continuous Training Methodology gebruiken, zien een vermindering van 90% in succesvolle externe phishing-aanvallen en malware-infecties, minder belasting van de IT-helpdesk en een toename van incidentmelding door medewerkers; en een algehele verbeterde securitypositie van de organisatie. De resultaten van het programma worden bereikt door gebruik te maken van continue verbetercyclus bestaande uit de onderdelen: onderzoeken, onderwijzen, borgen en meten.

De onderdelen CyberStrength® Knowledge Assessments en de ThreatSim® gesimuleerde phishing geven u belangrijke inzichten in de kennis en het gedrag van uw medewerkers zodat de risicogebieden kunnen worden vastgesteld. Het opzetten, inrichten en onderhouden van een awarenessprogramma is eenvoudig via het platform uit te voeren door bijvoorbeeld de Information Security Officer, of HR-medewerker binnen uw organisatie.

Met meer dan 25+ e-learning modules is het mogelijk om op basis van de resultaten een interactieve e-learning training samen te stellen. De verzameling modules bestaat uit een breed scala van cybersecurity onderwerpen. Er zijn mini-modules van 5 tot 7 minuten training en standaard modulesvan circa 10 tot 15 minuten.

De modules zijn gebaseerd op Key Learning Science Principles en betrekken gebruikers bij hands-on besluitvorming, het verbeteren van kennisbehoud en het faciliteren van gedragsverandering op de langere termijn.

U kunt kiezen uit een breed scala aan onderwerpen – inclusief kritieke gebieden zoals phishing, ransomware, social engineering, wachtwoorden en beveiliging van mobiele apparaten. Alle modules zijn beschikbaar op aanvraag en kunnen dat ook worden geleverd in bijna 30 talen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de trainingen uit te voeren in hun eigen taal en op een moment dat het hun schikt.

Maak medewerkers onderdeel van uw security team door de PhishAlarm® emailrapportagetool te integreren binnen de emailclient. Hiermee biedt uw medewerkers de mogelijkheid om verdachte emails te melden aan uw helpdesk of incident response teams met een enkele muisklik. De plugin voor emailclients, PhishAlarm, kan het aanvalsoppervlak verminderen als het gaat om actieve phishing-aanvallen binnen uw organisatie. Door gebruik te maken van leermomenten als onderdeel van het programma worden medewerkers op diverse momenten betrokken in het vermijden van de risico’s.

De Security Awareness materialen omvatten video’s, posters, afbeeldingen en artikelen die u kunt gebruiken binnen het programma. Hiermee worden medewerkers op andere manieren herinnert aan het onderwerp van Security Awareness. Wanneer deze materialen regelmatig en in verschillende situaties worden bekeken, verhoogt dat het bewustzijn, versterkt dat het positieve gedrag van medewerkers.

De gedetailleerde, dynamische rapportagemogelijkheden geven inzicht in elke assessment en trainingsonderdeel dat u kiest om op te nemen in het trainingsprogramma. Het is mogelijk om voortgang, resultaten en medewerkers gedrag binnen de modules van het programma inzichtelijk het maken en te rapporteren. Met de inzichten en resultaten is het mogelijk om de voortang in gedrag en kennisontwikkeling te rapporteren en gerichte vervolgacties te bepalen. Met het Wombat Security Education Platform kunt u uw IT-beveiligingsbewustzijns- en trainingsprogramma eenvoudig beheren vanuit één cloud gebaseerd, professionele en eenvoudig te beheren omgeving dat u in staat stelt de nieuwste cyberbeveiligingsbedreigingen aan te pakken:

  • Leer medewerkers hoe ze verdachte phishing-aanvallen kunnen herkennen, vermijden en melden
  • Identificeer de medewerkers of afdelingen met de meeste of minste kennis van kritieke risico-onderwerpen
  • Wijs vervolg trainingen toe aan medewerkers op basis van beoordelingsresultaten
  • Kies uit een uitgebreide reeks van meer dan 25 korte, interactieve e-learning trainingsmodules
  • Zorg voor opvallende awareness campagnes en herinner gebruikers regelmatig met praktische tips
  • Inzicht in voortgang en resultaat van assessments en trainingen inclusief reminders
  • Inzicht in ontwikkeling van meetbare kennisverbetering in de tijd met vele rapportagemogelijkheden
  • Onderzoek en train wereldwijd uw medewerkers in bijna 30 talen

SecureInsight Awareness Services

Vergroot de security awareness binnen de organisatie met programma’s in de vorm van online training en on-site workshops. Vanuit onze SecureInsight Awareness Services kan een security awareness programma opgezet worden. Door de keuze en samenhang van de services wordt een bij de organisatie passend programma gecreëerd en zijn de voortgang en resultaten van het programma meetbaar en inzichtelijk.

Download
SecureLink Netherlands