Alphatron Marine

 

Alphatron Marine

Alphatron Marine beveiligd voor geavanceerde emailbedreigingen

Alphatron Marine, onderdeel van Japan Radio Company, levert naast hoogwaardige navigatie- en communicatieapparatuur, ook complete brugsystemen aan scheepswerven en rederijen. Alphatron Marine draagt daarin bij aan de veiligheid van schip en bemanning in steeds drukkere vaarwegen. “Zeker in het huidige cybersecuritylandschap is het belangrijk om onze medewerkers, data en bedrijfsreputatie te beschermen tegen geavanceerde emailaanvallen en -bedreigingen. Een eenvoudige spamfilter oplossing is gewoonweg niet meer voldoende”, vertelt Richard van der Slot, IT Manager.

Email security oplossing

“Met Proofpoint hebben wij niet alleen meer inzicht in wat onze organisatie binnenkomt, met de Targetted Attack Protection module worden onbekende bijlagen ook proactief onderzocht in een sandbox omgeving. Wat mee heeft gewogen in onze beslissing om voor Proofpoint te kiezen is de integratie met de Palo Alto Networks WildFire cloud. De WildFire cloud heeft een specifiek leervermogen voor geavanceerde bedreigingen zoals spearphishing, BEC fraude en URL based campaigns, zodat vergelijkbare aanvallen direct worden tegengehouden”, aldus Richard van der Slot.

Next-Generation Endpoint Security

De innovatieve aanpak van Alphatron Marine matcht goed met het DNA van SecureLink. Op dit moment zijn wij stappen aan het maken richting een Next-Generation Endpoint Security oplossing, om zo in de toekomst de werkplek steeds veiliger te maken. Wij blijven onszelf verbeteren om onze klanten de beste kwaliteit te bieden. En daarin hebben wij voor een uitstekende partner gekozen”, besluit Richard van der Slot.

“Als wereldwijde speler in de maritieme sector is de kans op besmetting door emailbedreiging groot. Zeker met de opkomst van steeds geavanceerdere aanvallen wil je in staat zijn deze tijdig te detecteren en te blokkeren. SecureLink is hierbij een belangrijke security partner voor ons. Het vertrouwen tussen ons is groot en als er één partner is waar je dat mee wil hebben is het wel met je security leverancier.”
Richard van der Slot, IT Manager

Dit hebben wij gedaan voor Alphatron Marine:

Proofpoint

Proofpoint detecteert, blokkeert en beveiligt uw organisatie tegen moeilijk te stoppen (email)aanvallen, zoals ‘imposter emails’, ‘business email compromise’ en ‘CEO fraud’.

Meer over Proofpoint

Palo Alto Networks

De Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks, inclusief WildFire subscription geven inzicht in verkeer en controle over applicaties, gebruikers en bedreigingen.

Meer over Palo Alto Networks

Aruba Networks

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is marktleider op het gebied van wired en wireless access infrastructuren, inclusief een sterke focus op security.

Meer over Aruba Networks

2018-01-17T15:45:10+00:00
SecureLink Netherlands