HOYER Group

 

HOYER Group

HOYER Group kiest voor toekomstgerichte security oplossing

HOYER, marktleider in het vervoeren van vloeistoffen over de weg, via trein en het water, bestaat al meer dan 65 jaar en is uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie. HOYER is actief in meer dan 80 landen, waarvan een groot gedeelte van de IT afdeling gehuisvest is in Spijkenisse.

Flexibiliteit naar de toekomst staat centraal bij de internationale logistieke organisatie. “Wij hebben vanuit Spijkenisse de focus op vernieuwing en zijn verantwoordelijk voor de wereldwijde infrastructuur”, vertelt Wilfred de Groot, System Administrator.

Met de vernieuwing van zowel het wireless netwerk als de internet proxy-omgeving heeft HOYER in SecureLink de juiste specialist gevonden. “Wij hebben geen dedicated security engineer, daarom doen wij zaken met SecureLink. Zij zijn de specialist op het gebied van security en adviseren ons op verbetering en vernieuwing rekening houdend met onze specifieke situatie. Met het oog op de toekomst zijn zij de aanvulling op het dagelijkse beheer”, aldus Patrick van Dijk, Head of Infrastructure System Management.

Naast de vraag naar advies en implementatie van een enterprise-ready wireless netwerk, welke is ingevuld met een mobility oplossing van Aruba a Hewlett Packard Enterprise company, rees bij HOYER ook de vraag naar een vervanging van de internet proxy-omgeving door het end-of-life gaan Trend Micro en Cisco IronPort. Door het kiezen voor Palo Alto Networks firewalls inclusief de GlobalProtect subscription wordt het beveiligingsbeleid afgestemd op de gebruiker, het soort device en de status van dit device, waardoor ook de mobiele strategie van HOYER wereldwijd naar een hoger niveau is getild.

“Je merkt dat de engineers van SecureLink ook in het veld werken. Het advies komt vanuit hun ervaring en kennis.”
Wilfred de Groot, System Administrator

Dit hebben wij gedaan voor de HOYER Group:

Aruba Networks

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is marktleider op het gebied van wired en wireless access infrastructuren, inclusief een sterke focus op security.

Meer over Aruba Networks

Palo Alto Networks

De Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks, inclusief WildFire subscription geven inzicht in verkeer en controle over applicaties, gebruikers en bedreigingen.

Meer over Palo Alto Networks

2018-01-23T11:11:20+00:00
SecureLink Netherlands