Ikazia Ziekenhuis

 

Ikazia Ziekenhuis

Het Ikazia Ziekenhuis kiest voor toekomstgerichte security oplossing

In het Ikazia Ziekenhuis, het middelgrote ziekenhuis naast het Zuidplein in Rotterdam, werkt iedereen met elkaar aan een continue verbetering van kwalitatief hoogwaardige zorg. “Wij willen onze patiënten iets extra’s bieden. Juist dat maakt ons onderscheidend in de gezondheidzorg,” vertelt Patrick Dekkers, Coördinator ICT Ikazia Ziekenhuis. De hoeveelheid data die over het netwerk van het ziekenhuis wordt getransporteerd is het afgelopen decennium enorm toegenomen en vraagt daardoor veel van het netwerk. Steeds meer diensten werden gekoppeld aan het niet- gelaagde netwerk, wat de performance niet ten goede kwam. Regelmatig kreeg Patrick Dekkers feedback vanuit de organisatie dat de wireless dekking niet afdoende was. En aangezien de core en access switches óók aan vervanging toe waren, heeft Ikazia een aanbesteding uitgezet welke is gewonnen door SecureLink. De nieuwe ‘state-of-the-art’ infrastructuur is gebaseerd op componenten van Juniper Networks, Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, Palo Alto Networks en Cylance in combinatie met 7*24 uur NOC dienstverlening van SecureLink.

7*24 uur NOC dienstverlening

Alle actieve componenten worden door SecureLink continu gemonitord op juiste werking en eventuele storingen. Het netwerk is redundant opgebouwd waardoor het regulier beheer, wat ook in handen is van SecureLink, te allen tijde kan worden uitgevoerd. Door het gekozen netwerkdesign kan het Ikazia Ziekenhuis zonder downtime updates en changes uitvoeren. Dit is noodzakelijk aangezien het Ikazia Ziekenhuis altijd operationeel moet zijn.

“Ik wilde graag een zero trust model implementeren; een gelaagd, stabiel, veilig en toekomstgericht netwerk gebaseerd op performance en beheersbaarheid. De security consultants en engineers van SecureLink zijn daarmee aan de slag gegaan en hebben een ‘state-of-the-art’ infrastructuur ontworpen.”
Patrick Dekkers, Coördinator ICT

Dit hebben wij gedaan voor het Ikazia Ziekenhuis:

Cylance

Door gebruik te maken van wiskundige algoritmes en machine learning biedt Cylance een unieke en vooruitstrevende Next-Generation Endpoint Security oplossing.

Meer over Cylance

Aruba Networks

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is marktleider op het gebied van wired en wireless access infrastructuren, inclusief een sterke focus op security.

Meer over Aruba Networks

Palo Alto Networks

De Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks, inclusief WildFire subscription geven inzicht in verkeer en controle over applicaties, gebruikers en bedreigingen.

Meer over Palo Alto Networks

2018-03-13T14:44:48+00:00
SecureLink Netherlands