Scholengroep Rijk van Nijmegen

 

Scholengroep Rijk van Nijmegen

Scholengroep Rijk van Nijmegen kiest voor SecureLink

De Scholengroep Rijk van Nijmegen is een samenwerking tussen drie scholen: Canisius College, Kandinsky College en NSG Groenewoud. Bas Roset, beleidsmedewerker ICT, adviseert het management over het gebruik van ICT in het onderwijs. De Scholengroep schreef in 2014 haar Cisco apparatuur af en deed de uitvraag voor een vervanging. “SecureLink is een bekende partij voor ons en deed ons een goed voorstel, qua prijs en kwaliteit, op basis van Juniper Networks,” aldus Roset. “Wij wisten al dat SecureLink een betrouwbare en goed technisch onderlegde club is die functionele problemen snel oplost. Ik ben erg positief over de uitvoer van dit project en de werkwijze van SecureLink in het algemeen.”

In 2013 koos het Canisius College al voor SecureLink, Palo Alto Networks en Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company. Vanaf de zomervakantie is nu ook de centrale ring van de Scholengroep voorzien van Juniper switches, een Next Generation Firewall en een Aruba controller. Het Strategische plan 2014-2017 van de Scholengroep vraagt namelijk om een robuuste technische basis: een stevige infrastructuur, uitbreiding van draadloze verbindingen en de mogelijkheid om met eigen apparatuur te werken.

De dertien switches zijn over de verschillende locaties en de centrale ring verspreid. Het beheer van deze switches gebeurt door de gezamenlijke beheerders met behulp van Junos Space. Ook al het verkeer gaat centraal door de firewall.

“Wij wisten al dat SecureLink een betrouwbare en goed technisch onderlegde club is die functionele problemen snel oplost. Zo wisten zij ook de juiste oplossing te bieden voor onze uitdagingen.”
Bas Roset, Beleidsmedewerker ICT

Dit hebben wij gedaan voor de Scholengroep Rijk van Nijmegen:

Aruba Networks

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company is marktleider op het gebied van wired en wireless access infrastructuren, inclusief een sterke focus op security.

Meer over Aruba Networks

Juniper Networks

Juniper Networks is een innovatieve leverancier van routing, switching en security producten waarmee schaalbare high-performance netwerken zijn te bouwen.

Meer over Juniper Networks

Palo Alto Networks

De Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks, inclusief WildFire subscription geven inzicht in verkeer en controle over applicaties, gebruikers en bedreigingen.

Meer over Palo Alto Networks

2018-01-23T11:11:32+00:00
SecureLink Netherlands