Ziggo Dome

 

Ziggo Dome

SecureLink realiseert complete netwerkinfrastructuur Ziggo Dome concerthal

SecureLink realiseert in de Ziggo Dome concerthal, gelegen tussen de Amsterdam ArenA en de Villa ArenA, een netwerkinfrastructuur met een redundant uitgevoerde Juniper Networks Core switch en uplinks naar het Datacenter door middel van twee onafhankelijke 10 Gbps glasvezels. Daarnaast zijn er dertig Juniper switches en twintig patchkasten door het gebouw verspreid die onderling verbonden zijn met single-mode glasvezel. De Ziggo Dome biedt ruimte aan 17.000 mensen en valt op door de grote reclame- en videodisplays rondom de Dome. “De Ziggo Dome heeft een moderne en innovatieve uitstraling,” vertelt Marco Barkmeijer van SecureLink. “Bovendien is het uitzonderlijk dat wij er met zo’n bijzondere infrastructuur vanaf de nieuwbouw al bij kunnen zijn.

Vanaf de Request for Proposal hebben wij gezamenlijk toegewerkt naar een ontwerp met de beste prijs/kwaliteitverhouding om uiteindelijk een flexibele, schaalbare en efficiënte netwerkinfrastructuur te kunnen implementeren.”

“SecureLink heeft ons een maatwerk overeenkomst aangeboden, zodat wij tegen een gunstig tarief steeds het juiste serviceniveau hebben.”
Peter Kort, IT Manager

Dit hebben wij gedaan voor Ziggo Dome:

Juniper Networks

Juniper Networks is een innovatieve leverancier van routing, switching en security producten waarmee schaalbare high-performance netwerken zijn te bouwen.

Meer over Juniper Networks

2018-07-09T12:24:42+00:00
SecureLink Netherlands