SecureAcademy2019-02-15T11:21:27+00:00

SecureAcademy

Door gecertifceerde docenten met praktijkervaring.

Waar andere opleidingen insteken op een hoge totale kennis, biedt SecureAcademy u juist detailkennis voor de dagelijkse praktijk. De combinatie van gecertificeerde docenten met praktijkervaring zorgt ervoor dat u datgene leert wat u nodig heeft en goed kunt toepassen. SecureAcademy heeft diverse praktijkgerichte workshops ontwikkeld om kennis met u te delen en u op de hoogte te houden van de actuele ontwikkelingen en mogelijkheden.

Bekijk trainingskalender

Florian Buijs

Hacking-Awareness-workshop

Uitgelicht: Hacking & Awareness workshop

Maak kennis met de werkwijze en mindset van een hacker. Wij leren u gedurende twee dagen hoe u op zoek kunt gaan naar kwetsbaarheden in uw infrastructuur. Het doel is om u te laten zien hoe deze kwetsbaarheden vervolgens misbruikt worden en maken de gevolgen daarvan zichtbaar. Daarnaast wapenen wij u met de kennis om de kans op dergelijke aanvallen voor uw organisatie te verkleinen.

Interessant voor:

  • Systeem- en netwerkbeheerders met security affiniteit
  • Security beheerders/architecten
  • Security officers
  • ICT-beveiligingsadviseurs
Meer informatie

Waarom SecureAcademy?

Praktijkgerichte content

Praktijkgerichte-content

Inspirerende locatie

Inspirerende-locatie

Hands-on aanpak

Hands-on aanpak

Overheerlijke SecureLunch

Overheerlijke SecureLunch

Authorized Training Center

SecureLink is een officieel Palo Alto Networks Authorized Training Center. Vanaf heden zijn de nieuwe Palo Alto Networks trainingen op basis van PAN-OS 8.1 beschikbaar!

Met ons team volgen wij regelmatig een SecureAcademy training bij SecureLink. De trainers zijn door praktijkervaringen goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hun passie voor cybersecurity zorgt voor motivatie en inspiratie. De trainingen zijn nuttig, leerzaam, goed verzorgd en bovenal leuk om te volgen. 

Ontmoet de trainers

Bart-Bokhorst

Bart Bokhorst

Security Engineer

Florian-Buijs

Florian Buijs

Security Consultant

Alexsandro Correia

Security Engineer

Liever een training op maat?

Naast het bestaande aanbod van SecureAcademy kunnen wij ook een training op maat aanbieden. Onze trainers verzorgen onder andere Aruba OS, ClearPass, Airwave, F5 Networks, Fortinet, Infoblox, Juniper Networks en Palo Alto Networks trainingen en workshops op maat. Deze training kunnen wij in onze trainingsruimte in Sliedrecht laten plaatsvinden, maar uiteraard ook op een locatie naar keuze.

De organisaties die kiezen voor een training op maat, hebben meestal een – voor de medewerkers – nieuwe security oplossing in huis waarvan de medewerkers de do’s en don’ts, tips en tricks snel in de vingers moeten krijgen. Echter zijn onze trainingen ook uitermate geschikt voor nieuwe medewerkers of persoonlijke ontwikkeling.

Neem contact op

Heeft u een vraag over een training of wilt u een quote voor een training op maat aanvragen?

SecureLink Netherlands