SecureAcademy 2018-06-14T14:48:18+00:00

Kennis in detail

Waar andere opleidingen insteken op een hoge totale kennis, biedt SecureAcademy u juist detailkennis voor de dagelijkse praktijk. De combinatie van gecertificeerde docenten met praktijkervaring zorgt ervoor dat u datgene leert wat u nodig heeft en goed kunt toepassen.

SecureAcademy heeft diverse praktijkgerichte workshops ontwikkeld om kennis met u te delen en u op de hoogte te houden van de actuele ontwikkelingen en mogelijkheden.

SecureAcademy trainingskalender

PANW Authorized training center

Authorized Training Center

SecureLink is een officieel Palo Alto Networks Authorized Training Center. Vanaf 1 mei zijn de nieuwe Palo Alto Networks trainingen op basis van PAN-OS 8.1 beschikbaar!

Naast het bestaande aanbod van SecureAcademy kunnen wij ook een training op maat aanbieden. Uiteraard kunt u deze training op een locatie naar keuze laten plaatsvinden. Onze trainers verzorgen onder andere Aruba OS, ClearPass, Airwave, F5 Networks, Fortinet, Infoblox, Juniper Networks en Palo Alto Networks trainingen en workshops op maat.

De bedrijven die kiezen voor een training op maat, hebben meestal een – voor de medewerkers – nieuwe security oplossing in huis waarvan de medewerkers de do’s en don’ts, tips en tricks snel in de vingers moeten krijgen.

Global Knowledge
Naast onze eigen SecureAcademy kalender bieden wij samen met Global Knowledge diverse VMware en Juniper Networks trainingen aan. Heeft u interesse in één van deze trainingen en wilt u graag meer informatie ontvangen? Laat dan uw gegevens achter in het contact formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Juniper Networks trainingskalender

Advanced Junos Security
Advanced Junos Enterprise Switching
Advanced Junos Enterprise Routing
Integrating Juniper Networks Firewall/IPSec VPN Products into High-Performance Networks
Junos Layer 2 VPNs
Junos Layer 3 VPNs

VMware trainingskalender

VMware NSX: Install, Configure, Manage
VMware NSX for Internetworking Experts Fast Track
VMware vSphere: Optimize & Scale
VMware vSphere: Install, Configure, Manage
VMware vSphere: What’s New

Meer informatie

SecureLink Netherlands