Support2018-09-12T12:33:08+00:00

Support

Support van wereldklasse voor uw kritische security en networking solutions

Alle SecureLink klanten krijgen door middel van een persoonsgebonden account toegang tot een beveiligd deel van onze website.

» Naar de SecureLink Customer Portal

Aanmelden incidenten/changes

Er zijn verschillende mogelijkheden om een incident, Request for Change of service request bij SecureLink aan te melden. Dit kan per telefoon of via de online SecureLink Customer Portal.

Telefonisch

Tijdens en buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de SecureLink Service Desk indien u in het bezit bent van een geldig services contract.

+31 88 1234 250

SecureLink Customer Portal

Via de SecureLink Customer Portal kunt u tickets aanmaken en lopende en afgesloten tickets inzien. Om in te loggen is een account benodigd.

SecureLink Customer Portal

Changes

Configuratiewijzigingen worden veelal in onderling overleg via een remote support sessie uitgevoerd.

Ticketnummer

U ontvangt van ons voor elk incident of elke wijziging een uniek ticketnummer. In het Service Desk Systeem wordt alle communicatie omtrent het betreffende ticket gelogd.

Inzicht in incidenten, wijzigingen en contracten

Via de Customer Portal krijgt u inzicht in uw openstaande en gesloten incidenten en wijzigingen. Bovendien vindt u hier een up-to-date overzicht van alle componenten waarvoor u SecureLink services heeft afgesproken. Tevens kan hier de benodigde software en/of technische informatie over de producten gevonden worden.

CDC announcements

Wilt u op de hoogte gehouden worden van grote security breaches en onze recommendations? Vul dan onderstaand formulier in en wij houden u vanuit ons Cyber Defense Center op de hoogte.

Is het aanmeldformulier niet zichtbaar? Meld u dan aan via [email protected].

SecureLink Netherlands