Werken bij2018-11-26T12:35:40+00:00
Bekijk vacatures

Werken bij SecureLink

Werken bij SecureLink betekent werken in een gedreven, ambitieuze en enthousiaste omgeving, waar jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen en uitbreiden! SecureLink is een top 3 speler in de IT security markt in Europa. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe SecureLinkers! Oog voor detail, commitment, respect, enthousiasme, schwung, bezieling, klantgerichtheid en creativiteit zijn enkele competenties die wij van elke SecureLinker verwachten.

Jouw ontwikkeling staat centraal

SecureLink gelooft in haar werknemers! Daarom krijg jij bij ons de vrijheid om jouw werkzaamheden uit te voeren op jouw manier, zodat jij op eigen wijze een bijdrage kan leveren aan de groei van SecureLink. Dit brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Verantwoordelijkheid voor de juiste uitoefening van deze werkzaamheden en jouw eigen ontwikkeling. Kortom; een ondernemer binnen een onderneming! SecureLink is een positieve, gedreven, no-nonsense organisatie die altijd het klantbelang voorop stelt. Neem bijvoorbeeld ons jaarlijkse cybersecurity event Security BootCamp waar kennis delen, nieuwe inzichten verkrijgen en inspireren centraal staan.

Succes moet je vieren

Elk kwartaal geven wij iedereen een update en vieren wij onze successen, soms door te gaan volleyballen in Scheveningen, soms door uit eten te gaan. Daarnaast organiseren wij elk jaar een teambuildingsactiviteitendag, genaamd ProudRefreshXXL. Na diverse sportclinics wordt de dag uiteraard afgesloten met een BBQ en feest. Wanneer wij bovendien onze jaarlijkse doelstellingen behalen, nodigen wij al onze medewerkers én hun partners uit voor President’s Club. Dit is een vakantie ergens in Europa waar jij als dank voor jouw inzet op kosten van SecureLink lekker kunt genieten.

“SecureLinker word je niet zomaar. In ons aannameproces kijken wij goed of een persoon past in onze ProudLink cultuur. Wij nemen alleen mensen aan die een echte toevoeging zijn. Eenmaal aan boord bij SecureLink tref je een inspirerende werkomgeving aan waar jij je kan ontwikkelen. Wij werken met individuele programma’s en de focus ligt op groei van de medewerker. Ik geloof er sterk in dat deze groei bijdraagt aan de groei van onze organisatie en wij investeren daarom graag in onze medewerkers!”
Mark Jenster, General Manager

Wij zijn…..

  • Wij zijn een zeer enthousiast en gedreven team. Wij zien iedereen in dat team als onderdeel van de totale waardeketen van SecureLink ter ondersteuning van onze klanten.
  • Wij doen dingen samen, omdat wij geloven in de kracht van teamwork.
  • Wij zijn trots op ons werk, dat een grote invloed heeft op de dagelijkse activiteiten van de klant. Wij gedijen goed bij de voortdurende verandering die de enige constante vormt in de aard van ons werk.
  • Wij geloven in het belang van plezier in je werk. Wij houden van wat wij doen en daar putten wij allen energie uit.

Wij bieden…

  • Wij bieden boeiende loopbaanmogelijkheden voor al onze medewerkers, en wij blijven onze medewerkers ontwikkelen, zodat zij nog beter worden in wat zij doen.
  • Wij bieden trainingsprogramma’s voor opgeleide ingenieurs en verkopers.
  • Wij bieden opleidingen voor middenkader en nieuw management.
  • Bij ons kun je deelnemen aan internationale projecten en uitwisselingen.

Vacatures

Wil jij graag bij SecureLink werken, maar staat er geen vacature voor jou bij? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden om te werken bij SecureLink? Stuur een open sollicitatie naar [email protected] Wil jij op de hoogte worden gehouden van ons laatste vacatures, nieuws, trends en events? Laat je gegevens achter en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

Charlotte Sterrenburg

“In 2014 ben ik begonnen als Coördinator Services bij SecureLink. Nu heb ik de kans gekregen om deze zomer een nieuwe functie binnen het HR-team te vervullen, namelijk die van HR advisor. Voor mij een mooie stap om mij verder te onwikkelen!”
Charlotte Sterrenburg

Dimitri-Kuijpers

“In februari 2016 ben ik begonnen als afstudeerder en na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen als Associate Security Engineer. Ik krijg de kans om kennis te maken met de grootste vendoren uit het portfolio van SecureLink en mij te specialiseren in de producten die mij aanspreken. Voor mij is dit een mooie eerste stap in mijn carrière. Het programma duurt één jaar en ik hoop daarna verder door te stromen.”
Dimitri Kuijpers

Jean-Paul Verdonck

“Grote dingen worden nooit door één persoon gedaan. Mijn functie als Technical Team Lead biedt mij binnen SecureLink een veelzijdige rol om samen met een team van specialisten te werken aan complexe projecten binnen de dynamische wereld van cybersecurity. Kennisdeling, coaching, planning, ontwikkeling en innovatie staan hierbij centraal.”
Jean-Paul Verdonck

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures?

SecureLink Netherlands