IT trainee

In 1 jaar opgeleid tot Security Engineer

Het Traineeship leidt je op tot Security Engineer, en natuurlijk maak je daarbij intensief kennis met alle facetten van de organisatie. Het traineeship duurt één jaar waarin alles draait om training en coaching, zowel vakinhoudelijk in de security als gericht op jouw verdere persoonlijke ontwikkeling. Als IT Trainee volg je bij ons een intensief ontwikkelingsprogramma waarin je nauw samenwerkt met getalenteerde collega’s uit binnen- en buitenland. Je gaat samen met hen werken aan uitdagende opdrachten voor en ook bij klanten op locatie. Denk hierbij aan bol.com, ministeries en grote financiële instellingen. Er start een nieuw traineeprogramma in het voorjaar van 2019.

Functie IT Trainee

Een deel van het traineeship doorloop je samen met andere trainees, maar een groot deel wordt op maat gemaakt en samengesteld aan de hand van jouw wensen en ambities.

Als IT Trainee start je bijvoorbeeld op de afdeling Engineering waar je gaat werken aan advies, design en implementatie van netwerk, infrastructuur en security oplossingen.

Je voert projecten uit bij onze klanten, zowel de pre-staging als de implementaties. Je neemt deel aan projectteams en leert dus ook projectmatig én in een team werken. Je gaat verder ook werken binnen de support op de door SecureLink gerealiseerde security en netwerk infrastructuren.

Profiel IT Trainee

Het traineeship is bedoeld om gedreven young professionals kennis te laten maken met IT security. Het is gericht op de netwerk & infrastructure kant, maar wel met een sterke focus op security. Er wordt vooral ingegaan op de security solution kant. Natuurlijk zijn jouw opleiding en diploma’s belangrijk, bij voorkeur een HBO of WO in Informatica of IT. Tevens dien je minimaal CCNA/JNCIA-Junos te hebben behaald. Maar wij zijn net zo benieuwd naar je persoonlijke kwaliteiten:

  1. Ambitieus
  2. Nieuwsgierig
  3. Collegiaal
  4. Zelfredzaam
  5. Uitmuntend
  6. Creatief
  7. Drive
  8. Passie

Een persoonlijke screening is onderdeel van de procedure.

Ronald Remeijssen“Ben jij slim, gedreven en handel je met de snelheid van het licht? Ben je klaar met school en heb je eindelijk je felbegeerde HBO diploma op zak? Wil jij poolen, gamen, nerf gunnen en experimenteren in ons hypermoderne lab? Heb jij de ambitie om onze nieuwe cybersecurity specialist te worden? Dan is ons traineeship wat voor jou!”

Ronald Remeijsen

Wat kun jij van SecureLink verwachten?

Naast een prima salaris krijg je een auto, een mentor, coaching, de mogelijkheid om certificeringen te behalen en een lab waarin je naar hartenlust kunt experimenteren!

Locatie

Sliedrecht

Interesse?

Ronald RemeijsenMail je motivatie met CV naar [email protected] of bel 088 1234 200 en vraag naar Ronald Remeijsen, Technical Team Lead.

Solliciteer

Meer achtergrond informatie?

Ronald Remeijssen6 vragen aan Technical Team Lead Ronald

“Wat ik regelmatig tegenkom is dat de kennis die men opdoet op school lang niet altijd aansluit bij de huidige wereld van netwerk- en securitytechnologie. Veel trainees willen doorgroeien in de technieken die zij kennen van school. Ons traineeship gaat veel verder dan dat. Waarom voor één richting kiezen, als je nog niet weet welke mogelijkheden er allemaal zijn?”

Lees meer

Tijs Huisman4 vragen aan Security Engineer Tijs

“Of ik het University programma aanbeveel? Jazeker! Het traineeship is een goede start van je carrière! Je kunt snel de praktijk in, maar wel met theoretische onderbouwing. Als Associate Security Engineer word je echt klaargestoomd om Security Engineer te worden met de juiste ervaring, kennis en begeleiding. Een mooie stap in mijn carrière!”

Lees meer

Solliciteer
    
Bekijk alle vacatures

2019-02-01T08:43:33+00:00
SecureLink Netherlands