Project Leader

Wat je doet als Project Leader

Je begeleidt projecten van de opstartfase tot de afsluiting en bent ook verantwoordelijk voor de financiële afwikkeling. Je hebt zelf verschillende kleinere projecten die je begeleidt en bij de grotere projecten focus je je met name op de interne afstemming en ondersteun je de betrokken Project Manager. Daarnaast word je regelmatig betrokken bij offerte trajecten of aanbestedingen om je advies te geven over hoe het project geïmplementeerd moet worden en draag je bij aan het schrijven van offerte teksten en de beantwoording. Je hebt veel vrijheid om je taken uit te voeren op de manier die het beste bij je past.

Hoe je dat aanpakt

Je kunt goed plannen, registreren, ballen tegelijk omhoog houden en communicatief vaardig richting klant en collega zijn. Je zet mensen op een tactvolle manier aan het werk, bent goed in samenwerken, kunt prioriteiten stellen en voelt je verantwoordelijk voor je projecten en activiteiten. Je weet makkelijk afspraken te maken met anderen wanneer zij ergens op terug moeten komen. In AFAS, onze projectregistratietool, houd je alle informatie bij gedurende het proces.

Hoe je dag er uit ziet

In deze rol is elke dag divers, je communiceert veel met alle stakeholders van je projecten, je hebt project kick-offs, tussentijdse evaluaties en projectsluitingen bij klanten op locatie, je maakt rapportages en hebt veel projecten in verschillende stadia waar je verantwoordelijk bent.

Jouw team aan het woord

Het Project Management team bestaat uit de Project Managers, de Project Leader en Coördinator Services. Het is een leuk en gedreven team dat bereid is elkaar te helpen en een hoge mate van samenwerking kent.

Suzan Buss“Bij SecureLink is de leercurve steil. Elk project, elke klant is anders. En dat biedt genoeg uitdaging, afwisseling en als dan de klant tevreden is, geeft dat mij veel energie!”

Suzan Buss

Wat neem jij mee naar SecureLink?

  • Een werkwijze die zich kenmerkt door onze waarden: customer first, highly innovative, easy to do business with en respect & trust.
  • Je hebt ervaring met het coördineren van projecten (bijvoorbeeld projectbureau) en de ambitie om een goede Project Leader te worden
  • Je bent ambitieus om je verder te ontwikkelen, kunt goed plannen, organiseren en communiceren
  • Bij voorkeur Prince 2 Foundation
  • HBO niveau

Wat mag jij van SecureLink verwachten?

Werken bij SecureLink geeft je de kans om je op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen. Nieuwe uitdagingen zijn onze favoriet! SecureLink kenmerkt zich door korte lijnen, snel schakelen, veel verandering en een team gevoel. Wij geloven dat wanneer we fun hebben in ons werk en houden van wat we doen, we samen de beste resultaten bereiken.

Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt uiteraard een maandsalaris (afhankelijk van ervaring). Daarnaast heb je de mogelijkheid om een extra maandsalaris te verdienen, dit is afhankelijke van onze gezamenlijke doelstelling die we uiteraard samen bepalen. Om je werk goed uit te kunnen voeren, krijg je een iPhone, laptop, leaseauto. Wij hebben 24 vakantiedagen en twee bedrijfssluitingsdagen, bouwen uiteraard pensioen op via een goede regeling, hebben jaarlijkse teamuitjes, ieder kwartaal een kwartaalmeeting waarin je op de hoogte wordt gebracht van de laatste stand van zaken en je kunt opleidingen volgen. Je hebt absoluut de mogelijkheid om door te groeien naar andere functies!

Wil jij ook een SecureLinker worden? Reageer dan direct!

Locatie

Sliedrecht

Interesse?

Dennis de RoverMail je motivatie met CV naar [email protected] of bel 088 1234 200 en vraag naar Dennis de Rover, Team Lead Project Management.

Solliciteer

Solliciteer
Bekijk alle vacatures

2018-10-12T19:51:21+00:00
SecureLink Netherlands