Sales Manager

Wat je doet als Sales Manager

‘Ik ben onderdeel van de speerpunt van onze organisatie en het visitekaartje richting onze klanten. Ik fungeer als ‘trusted advisor’ richting alle stakeholders, genereer business voor SecureLink en maak daarnaast andere accountmanagers beter in hun werk zodat onze (potentiele) klanten nog beter bediend kunnen worden.’

In de rol van Sales Manager ga je voor jouw target: een uitdagende omzetdoelstelling realiseren in de enterprise markt. New business sales zit in jouw bloed en je combineert dat met een gedrevenheid om de belangen van bestaande klanten goed te vertegenwoordigen en de omzet te optimaliseren. Oftewel: nieuwe klanten en bestaande klanten, cross en upsell, netwerken, relatiebeheer, opstellen van offertes en aanbestedingen en natuurlijk het closen van de deal. Je formuleert en realiseert per klant een omzet- en margedoelstelling. Je bewaakt en realiseert het beoogde prijs- en margeniveau en onderhoudt frequente en multi-level contacten met je klanten. Je zet voor de korte termijn een klinkend sales resultaat neer en ontwikkelt daarnaast strategische doelstellingen voor de langere termijn. Daarnaast stuur je 3 tot 4 accountmanagers aan en coach je hen ‘on the job’. Bellen met elkaar in de auto, pipeline doorspreken, beoordelingsgesprekken voeren en coaching n.a.v. gedane gesprekken met klanten zijn voorbeelden van de aansturende werkzaamheden. 80% is sales en 20% is management en coaching.

Hoe je dat aanpakt

Je bent een actieve luisteraar en weet goed door te vragen op mogelijke uitdagingen bij de klant. Jij bent een persoon die van de hoed en de rand wil weten alvorens je met mogelijke oplossingen om de hoek komt. Koude acquisitie en instappen op het juiste niveau bij de klant is wat jij al jaren doet. Daarnaast weet jij als geen ander hoe iemand te motiveren is en wat een mens kan drijven. Je weet middels de juiste vragen andere SecureLinkers beter te maken.

Hoe jouw dag er uit ziet

Je begint je dag vroeg, in het kader van ‘de vroegste vogel pakt de worm’. Het is maandag en vandaag staat in het teken van verschillende meetings. Eerst zit je samen met jouw team om de pipeline te bespreken. Om 11:00 uur komt er een vendor langs om een nieuwe dienstverlening toe te lichten die wij graag voorstellen aan onze klanten. ‘s Middags heb je tijd voor acquisitie, voor jezelf en het team, en bel je daarnaast naar bestaande klanten om te checken hoe het gaat met hun bedrijfsvoering. Aan het einde van de middag is er een meeting gepland voor een groot aanbestedingstraject waar jij onderdeel van uit maakt. Voor je naar huis gaat finaliseer je nog het laatste accountplan en bereid je de meetings met klanten van morgen voor.

Team

Het belangrijkste is natuurlijk dat je onderdeel wordt van onze SecureLink community. Je team bestaat uit 3 tot 5 SecureLinkers (inclusief jijzelf), is extrovert en fris van geest.

Wat neem jij mee naar SecureLink?

Locatie

Sliedrecht

Interesse?

Jos SchimmelMail je motivatie met CV naar [email protected] of bel 088 1234 200 en vraag naar Jos Schimmel, Sales Director.

Solliciteer
  • Ervaring op het gebied van solution selling. Onze klanten en haar vraagstukken staan namelijk centraal.
  • Een mentaliteit van ‘mouwen opstropen’ is iets wat op jouw lijf geschreven is.
  • Een netwerker pur sang binnen de cybersecurity sector.
  • Je vindt het onwijs leuk om jezelf en onze klanten te blijven ontwikkelen en staat open voor veranderingen.
  • ‘Customer first’ begrijp jij gelijk en je weet de organisatie goed met je mee te krijgen.
  • In het kader van ‘Easy to do business with’ weet je een lage drempel te hanteren voor mensen. Iedereen stapt graag op jou af.
  • Voor ons geldt ‘attitude beats skills’.
  • Gestructureerd kunnen werken en logisch nadenken is… logisch voor jou.
  • Aantoonbare sales resultaten in een complexe cybersecurity en B2B omgeving.
  • Een netwerk binnen de zorg, overheid of commerciële sector is een pre.

Wat mag jij van SecureLink verwachten?

Werken bij SecureLink geeft je de kans om je op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen. Nieuwe uitdagingen zijn onze favoriet! SecureLink kenmerkt zich door korte lijnen, snel schakelen, veel verandering en een team gevoel. Wij geloven dat wanneer wij plezier hebben in ons werk en houden van wat wij doen, wij samen de beste resultaten bereiken.

Wij hebben goede arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt uiteraard een maandsalaris (afhankelijk van ervaring) en om je werk goed uit te kunnen voeren krijg je een iPhone, laptop en leaseauto. Wij hebben 24 vakantiedagen en twee bedrijfssluitingsdagen. Wij bouwen uiteraard pensioen op via een goede regeling, hebben jaarlijkse teamuitjes, ieder kwartaal een kwartaalmeeting waarin je op de hoogte wordt gebracht van de laatste stand van zaken en je kunt opleidingen volgen.

Wil jij ook een SecureLinker worden? Reageer dan direct!

Solliciteer
Bekijk alle vacatures

2018-12-18T12:33:08+00:0026 maart 2018|
SecureLink Netherlands